SCHUIFDEUREN & SYSTEMEN

Meer ruimte in jouw ruimte

In de wand schuivende deuren geven binnen de woning een ruimtelijke uitstraling, de design schuifdeuren passen dan ook perfect in de moderne woonkamer. Bovendien besparen in de wand schuivende deursystemen de ruimte die draaideuren en vóór de wand schuivende deuren nodig hebben. Doordat schuifdeuren in de wand verdwijnen, zal in een woning meer dan 8m2 per 100m2 extra ruimte worden verkregen. Onze leverancier is ECLISSE, Europa’s marktleider  van schuifdeursystemen voor ín de wand is.

De schuifdeursystemen van Eclisse zijn ontworpen met een inventief kliksysteem zodat ze snel en eenvoudig ingebouwd kunnen worden. De inbouwsystemen voor de schuifdeur zijn op maat verkrijgbaar voor gipswanden (gyproc) en pleisterwerk. Het grote voordeel van Eclisse schuifdeurkozijnen t.o.v. van zelf een schuifdeur in de wand maken, is de uitneembare rail. Hierdoor blijft het mogelijk om in de toekomst onze accessoires toe te passen,  een deur te plaatsen/vervangen of om eventuele reparaties te verrichten (Eclisse geeft 12 jaar fabrieksgarantie). De korte tijd van plaatsen in combinatie met de mogelijkheid eenvoudig aanpassingen te maken resulteert in lage kosten wat betreft montage en onderhoud.

Wij verkopen zowel systemen met lijstwerk, verdekt lijstwerk als “onzichtbare” schuifdeursystemen" voor enkele & dubbele deuren (zogenaamde  “en suite”) met de mogelijkheid tot motorisering.  Ook hebben wij een aantal bijzondere systemen voor speciale toepassingen. Bijna elk type systeem is te combineren met een glazen schuifdeur. Afhankelijk van het type systeem is een vrije doorgang van 60cm-460cm breed tot 290cm hoog mogelijk. Met een aanvulling van het programma van lijstloze schuifdeursystemen van LINVISIBILE kunnen wij zelfs tot 350cm hoog gaan. De (bruto)prijzen van Eclisse en LINVISIBILE schuifdeursystemen zijn te vinden in onze prijslijst.

Bekijk ook de MARSICA designdeuren collectie in combinatie met in- en vóór de wand schuivende deuren.