ONZICHTBARE KOZIJNEN & DEUREN

De zogenaamde "onzichtbare" deur is een moderne binnendeur en grote trend in het hedendaagse interieurdesign. Het concept is te vergelijken met die van een taatsdeur: door de designdeuren op te laten gaan in de wand is het net alsof ze er niet zijn. Dit kan door een onzichtbaar deurkozijn: een zeer sterk deursysteem zonder omlijsting met verdekte scharnieren. Voorbeelden van dit product vind je op onze Facebookpagina.   

Eclisse | Syntesis Line Battente
Onze leverancier van schuifdeurkozijnen is zich ook gaan toeleggen op de onzichtbare deur. Door haar grote moderne productiefaciliteiten is ECLISSE in staat snel grote hoeveelheden veel gevraagde afmetingen te produceren, hierdoor zijn de levertijden kort en kosten lager. 

LINVISIBILE | Alba
LINVISIBILE is de enige fabrikant die onzichtbare deuren produceert die aan beide kanten van de wand onzichtbaar is. LINVISIBILE is gespecialiseerd in het produceren van extreem grote maten en heeft het diepste en breedste programma wat betreft onzichtbare deuren. 

MARSICA | Onzichtbare Deuren op maat
MARSICA is specialist in de "lijstloze" deursystemen, voor zowel draai- als schuifdeur. De deuren zijn volledig te personaliseren met een groot aanbod van afmetingen en unieke afwerkingen. 

Onzichtbare Opbergers 
Eclisse heeft binnen de Syntesis collectie ook een kastensysteem ontwikkeld. Hierdoor kan het onzichtbare concept perfect doorgevoerd worden in de hele woning.  

De prijzen van onzichtbare deuren en onzichtbare opbergers vind je in onze prijslijst