INBRAAKWERENDE DEUREN

Als men zich wil beschermen tegen inbraak dan volgt men over het algemeen  het Politiekeurmerk Veilig Wonen en koopt een SKG** of zelfs SKG*** slot. Deze "inbraakwerende" sloten zijn echter een lachertje voor de gemiddelde hobby-inbreker, getuige dit filmpje: 

Wil je veilig wonen in een gebied met een groot risico op inbraak of vandalisme? Dan is een veiligheidsdeur een absolute must. Deze anti-inbraakdeur beperkt zich niet tot het slot, maar behelst het hele spectrum: De deur, het kozijn, de scharnieren en uiteraard het slot. Wil je meer zekerheid dan heb je dus eigenlijk een inbraakwerend entree nodig, het liefst met een gecertificeerde weerstandsklasse 3 of 4. Bijkomende voordelen zijn de brandvertragendheid (soms tot wel 90 minuten!), geluidsisolatie en de lucht-, water- en winddichtheid.

Onze leverancier van inbraakwerende deuren is OIKOS met inbraakwerendheidsklasse WK 3 en zelfs 4. Andere producenten van inbraakwerende deuren brengen vaak onelegante deuren op de markt. Oikos heeft zich juist als doel gesteld huizen niet alleen te beveiligen maar ook mooier te maken, en dat is gelukt! Onzichtbare deuren, taatsdeuren, schuifdeuren en deuren op maat behoren allemaal tot de mogelijkheden. Naast het programma buitendeuren heeft OIKOS zelfs een speciale serie binnendeuren en utiliteitsdeuren. Neem contact met ons op voor meer productinformatie en prijzen.